|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bazanika Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2010 15:26 Заглавие: Купувам старите руски игри "Электроника ИМ" |
|
|
това са старите руски електронни игрички известни като "яйцата"
ако на някои му се намира такава да пише |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sp_74 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 23, 2010 18:13 Заглавие: Игри с яйца |
|
|
Здравей, колега, от много време не бях влизал тук, днес влязох по случайност и видях поста ти. Имам такава игра!
(обаче )
Пазих си я повече от 15 г., обаче преди време племенникът ми беше седнал на нея и нещо повреди дисплея, с течните кристали, мисля, че има нужда от ремонт, ако горе-долу можеш да се ориентираш какво трябва да се прави. Заинтересован ли си?
Освен нея имам и една друга, мисля че също руска, преди време си я взех от битака, с колички - движат се в две редици и отпред им изскачат разни препятствия, и мисля, че с колата трябваше да се заобикалят наляво/надясно. Тази е РАБОТЕЩА.
Ако съм успял да те заинтересувам, можеш да ми пишеш тук, на ЛС, или на [email protected] Успех ти желая! Дано намериш не само с вълка, но и подобрената версия на тази игра - с Мики Маус
Да, видях игрите сега. Втората се казва "Автослалом" и по конструкция и външен вид е абсолютно еднотипна на "Ну погоди", т.е. на тази с яйцата, както казваш
А на "Ну погоди"-то дисплеят наистина е поразмазан, за съжаление. При натискане не се получава характерното за екраните с течен дисплей "размазване", ако мога така да се изразя. |
|
|
 |
LZ1STY Активен потребител

|
|
|
 |
hapy_boy_21 Опитен потребител

Регистриран на: 22 Май 2005 Мнения: 448 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2010 6:54 Заглавие: |
|
|
Еххх имах такава игра като бях 4-ти клас някъде.  _________________ http://extrahost.bg |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|