|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kirilzahariev Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2010 11:20 Заглавие: КОЙ МОЖЕ ДА НАПРАВИ ЕЛЕМЕНТАРЕН MP3 НОСИТЕЛ? |
|
|
Здравейте хора,
Отново въпрос от мен - абуригена в електрониката Rolling Eyes
Необходимо ми е устройство, което да изпълнява една проста функция, дълго време (т.е. надеждно да е) почти без човешка намеса.
Ако някой може да направи (или знае къде могат да ми направят) някаква система, на която да може:
1. Ежеседмично да се качва по една различна мелодия MP3 (или друг формат) с USB от лаптоп.
2. Да работи с постоянно захранване, като се включва сама мелодията чрез фотоклетка, наново всеки път.
3. Да има изход за 4 колонки по около 5W (Мисля да сложа Volume-control на изхода към самите колонки, но ако не е проблем и няма да оскъпи, може и да е на устройството да е.)
За материалите и работата ще заплатя разбира се. В този ред на мисли, ако някой може да даде и примерна цена на първо време дори да не му се занимава, ще съм благодарен, защото трябва да съставя бюджет за един цяяял проект:)
Благодаря на всички предварително! Ще пиша, така че задавайте въпроси ако за нещо съм се изразил неграмотно или неразбираемо Very Happy
Кирил
(към модераторите - незнам как пуснах същата тема в "общи приказки", но мястото й не е там, ако може да бъде изтрита... Аз не открих как да го направя. Съжалявам за грешката) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 14, 2010 11:26 Заглавие: |
|
|
Ако предположим, че въобще има място тема от сорта "искам нещо ама не знам какво е", то е точно там където беше преместена.
Не е нужно да пускаш следващи.
И поне не бъди абОриген и в правописа. За другото е ясно.
След този РМ:
| kirilzahariev написа: | Виж незнам кой Сте, незнам какъв е смисъла да ми правите публични забележки за това как пиша (или поне първо пробвайте да прочетете по-внимателно обръщението си в темата ми, защото ако имате капка самокритика, а не САМО критика, ще откриете на колко ниско ниво сте в синтактичното изграждане а изречението). Темата ми защо е заключена, също незнам. Бих прел съвет от сорта да променя заглавието, по начин, от който да става ясно за какво търся помощ. Но това си е чиста цензура и дискриминация. Ако не допускате някой непрофесионалист да ви пише във форума, значи тотално сте се извратили в затвореното си общество, или поне Вие, защото има много самоотвержени хора тук. Защото, освен да се подкрепяте взаимно като професионалисти, би следвало, след като сте учили нещо, то с това нещо да сте полезни на света, а не само на себе си. А света се състои и от клиенти, неговорещи езика на електрониката. Аз съм такъв клиент. И заради това, че немога да назова нещо с точен термин, мисля, че най-малкото е несправедливо да възпрепятствате тези (доста повече на брой) хора, които посещават раздела за обща електроника, и който биха се включили в темата ми.
Ако не сте Вие този, който ми е блокирал темата, се извинявам предварително.
Кирил Захариев |
Съвсем добронамерено те моля да се запознаеш с възприетите правила в този форум и да се съобразяваш с тях.
Темата ти тук не е нито заключена, нито по някакъв начин ограничена, така че хайде да минем без поученията ти на лични, моля!
Мисля, че те помолих да приключиш с личните към мен по този повод:
| kirilzahariev написа: | По проблема, който описах още в пре-публикуваната тема, явно не искаш да ми отговориш, но пак ще те питам - не бих ли могъл все пак, с оглед на това, че темата е предвидена за обща електроника, да си остане в обща електроника?
П.С. Бих се запознал с правилата на форума отново, въпреки че съм ги чел, но сега немога да ги открия отново???
П.П.С. Няма нужда при положение, че ти пиша лични съобщение, да го препубликуваш, при положение, че няма къде другаде да ти пиша, след като в темата, където си ми писал, е заключена.
Мерси за вниманието отново! |
Мога да ти дам достатъчно много отговори - [url=http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=67691&postdays=0&postorder=asc&start=10&topicshow=електромотор%20с%20мнооого%20бавни%20обороти!?]предишната ти тема[/url] е показателна какво ще излезе и от тази.
Нямам никакво намерение да влизам в подобна полемика.
Имаш си тема - чети си я.
Имаш и отговори в нея - ползвай ги и давай смислени обяснения и пояснения на това което те питат. Добре е и да промениш начина по който го правиш.
Това, че се намира "там", по никакъв начин не променя интереса към нея (ако това са ти притесненията). |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|