| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2010 10:51 Заглавие: Джанта с вградем електромотор? |
|
|
Тук гледам, че се мотат разни фенове на алтернативните придвижвания. По този повод, някой да ме насочи към джанта с вграден електромотор. Трябва да е на 12 волта. Там нещо регулиране да се предлага с него. На акъл ми идва "инвалидна количка", ама сигурно и други варианти има. Ще ми трябват 2. Естество е, че може и втора употреба. Цената има значение! _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2010 12:30 Заглавие: Re: Джанта с вградем електромотор? |
|
|
Дали не е серво мотор вътре. Според мен най-практично е за този вид задвижване. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2010 12:50 Заглавие: |
|
|
Серво, значи да има обратна връзка. Иначе, може да е хидро, ама на мен ми трябва електро. Та те така.
Дал съм насоки. Инвалидна количка. Сиги, да карам некой 'а са инвалидизира само за да си анализира куличката ше да е малко у повече, ама и т'ва е варЯнт... Краен един такъв, ама вариант. Щото след това ще требе и туй точило да го натоварим с къде 800 кила един път и да си остане с визуална запазеност. И т.н. _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
mironski Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2008 Мнения: 121 Местожителство: Полски Тръмбеш
|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2010 13:23 Заглавие: |
|
|
| Има и скутери с такова задвижване . |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 07, 2010 17:22 Заглавие: |
|
|
Има де. Ама от къде да видя, да се попазаря и да си купя две бройки? _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Авг 13, 2010 1:10 Заглавие: |
|
|
Колко Км може да вдигне тоя байк ? _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Авг 13, 2010 5:18 Заглавие: |
|
|
Това съм го видял, ама китайците искат малко повече пари от тези, които в момента мога да дам. По тази причина търся нещо готово. Трябва ми да вдига 40 км/ч като ще се ползва 20 секунди. Също е позтивино ако има и режим "спирачка". _________________ --------------------------------------------------
|
|
 |
|