| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2010 11:56 Заглавие: TV SAMSUNG CZ-21K22T-проблем с каналите |
|
|
| Шасито е:KS1B-при смяна на запаметен канал на друг остава пак същата програма,а цифрата на канала я сменя и така -сменя се само цифрата на канала ,но не и програмата.Мисля че имаше подобна тема тук,но не можах да я намеря.Захранването на тунера е ок,но мисля че проблема ще идва от управлението-или греша? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2010 12:09 Заглавие: |
|
|
Според мен проблема е в тунера и обикновенно е студена спойка на един от пироните които прехвърлят масата,по спомен де намора на 10мм от ИС по посока на изводите.Извинявайте за неточното описание.
Пуснете в търсачката вида на тунера и мисля.че ще откриете по-подробно описание. _________________ Димитър |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2010 12:27 Заглавие: |
|
|
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=46633
Това е проблема и с припояване най-вероятно ще се и реши.Ако не-мога да предложа и нов тунер. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 16, 2010 13:15 Заглавие: |
|
|
Много благодаря-оказа се наистина "пирон" който прехвърля масата-на 1см от чипа в посока крачетата-спойка.
Лека и спорна работа |
|
|
 |
|