| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
basketman628 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2010 21:08 Заглавие: Генерато на тринообразно напрежение |
|
|
| Тъй като бях трагна да си правя заглушител,и се интересувах малко и видях че за да заглуша целия спектър от 88-108МHz става с генератор на тринообразно напрежение искам да разбера да ли е така,аз съм намерил няколко схеми ако някои коже да помогне и да каже да ли е вярно това мога да му ги пратя да ги погледне |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2010 21:12 Заглавие: Re: Генерато на тринообразно напрежение |
|
|
| basketman628 написа: | | Тъй като бях трагна да си правя заглушител,и се интересувах малко и видях че за да заглуша целия спектър от 88-108МHz |
Оле мале.И това с ква цел Аман от серящи из ефира.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Вто Авг 17, 2010 21:17; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2010 21:17 Заглавие: Генератор на тринообразно напрежение |
|
|
| ами заглуштеля просто реших да се пробвам да го направя просто така!А иначе така ли се заглушава определен спектър ?Не го правя за да го използвам просто това ми попадна! |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2010 21:23 Заглавие: |
|
|
| Абе я се откажи по с време. Това да не мислиш, че е детска игра. Те контрольорите от КРС няма да те оставят дълго да сереш в ефира. Глобите са четири цифрени. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2010 21:26 Заглавие: Генератор на тринообразно напрежение |
|
|
| хмм да ще се откажа и ще се захвана с нещо друго |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2010 21:35 Заглавие: |
|
|
Като например да прочетеш някоя техническа книжка . Не може всички да са писатели все пак. _________________ ИВАН ПАВЛОВ |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2010 22:18 Заглавие: |
|
|
За целта трябва това напрежение да го подадеш на варикапите на предавателя (генератора). Получава е вобел-генератор и може да го натроиш да заглушава цялата лента. Само че няма да ти стигне мощността. Щото е широка лентата.
Иначе може да го направиш за проба, колкото за у вас да бръмчат радиата.  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 17, 2010 23:12 Заглавие: |
|
|
| slav4o.com написа: | | За целта трябва това напрежение да го подадеш на варикапите на предавателя (генератора). |
Де го прати ти Той не може да различи НЧУ от ВЧУ,та на варикапи ще подава....  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|