Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Sony Bravia LCD - червени сенки

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ivo1
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: В. Търново

МнениеПуснато на: Чет Авг 19, 2010 16:38    Заглавие: Sony Bravia LCD - червени сенки Отговорете с цитат

Здравейте, колеги. Дойде едно Sony Bravia LCD, което прави червени сенки, където картината е по-светла. Според картината ту стават по-широки, ту стават по-тесни и винаги от дясната страна на обекта по вертикална посока. Имам съмнение, че това е от драйвера на матрицата. Прави го и на менюто като излезе. Показвам ви две снимки на дефекта. И моля за съвети.

http://www.bgoferti.net/DSC00929.JPG

http://www.bgoferti.net/DSC00928.JPG

Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 19, 2010 16:42    Заглавие: Отговорете с цитат

Това Sony модел няма ли си Question И се научи че имена на марки се изписват на родния им език,че почна да ми писва да коригирам на такива като тебе. Evil or Very Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ivo1
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: В. Търново

МнениеПуснато на: Чет Авг 19, 2010 18:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Добре де толкова ли е важен модела. Питам проблема дали е от панела. Предполагам, че такива повреди, като се има в предвид модулния състав на LCD телевизорите се появяват от единия модул било то матрица или MAINBOARD. Интересуваше ме по-точно от кой. Извинявам се че написах марката на модела на кирилица, но това не заслужаваше според мен да иде в модераторското кошче. Щом е така, колега Божилов, можеш и да я изтриеш. Благодаря за "голямото" съдейяствие, което правиш. Явно тука тоя форум има друга цел, а не да помогне. И поради тази причина му казвам чао.
Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Авг 19, 2010 19:00    Заглавие: Отговорете с цитат

ivo1 написа:
Добре де толкова ли е важен модела.

Разбира се че е важен,а и форума си има достатъчно ясни правила,отделно че Bravia има поне 20 модела.
ivo1 написа:
Извинявам се че написах марката на модела на кирилица, но това не заслужаваше според мен да иде в модераторското кошче.

Вместо да се извиняваш можеше да си едитнеш първия пост и заглавието по установените правила(които за пет години откакто си тук все трябва да си научил)-да се пише точния модел,да се пише в заглавието това аджеба какво е-ярмомелка ли или тостер.
А и марката и "модела"(ако това въобще може да се нарече "модел") ти бяха изписани на кирилица преди аз да ти ги откоригирам Exclamation

Честно казано и ние модераторите не заслужаваме да вървим след мързеливите задници на такива като тебе(които са по дузини на ден)-но го правим както виждаш.
ivo1 написа:
Щом е така, колега Божилов, можеш и да я изтриеш. Благодаря за "голямото" съдейяствие, което правиш. Явно тука тоя форум има друга цел, а не да помогне.

Ами разбира се че не съм ти"съдействал" досега с нищо Twisted Evil
Аз седя по цял ден тука само да се заяждам с такива като тебе и да ги чанча да спазват и последната запетайка от правилника на форума.
И всичко това по-долу е изразителен пример за това че никога не съм ти оказал никакво "съдействие"-

ivo1 написа:
Проблема беше в тоя защитния резистор 3,3 ома.Благодаря колега Божилов.

От тази тема

ivo1 написа:
Благодаря ти колега Божилов. Наистина беше заключен и по посочения метод се отключи..

От тази тема

ivo1 написа:
Благодаря ти много Божилов. Наистина, че като разпоих....

От тази тема

ivo1 написа:
Благодаря Божилов.

От тази тема

То бива безочие,бива ама някои хора май немат граници.....
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети