| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bodurov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2010 6:52 Заглавие: totanic шаси PTXM-01 без картина |
|
|
Привет на всички.Имам проблем с един totanic шаси PTXM-01 и състав
процесор TMP87CM38N видео TDA8842.Захранването работи,телевизора тръгва,но екрана е тъмен.Като вдигна малко скрийна екрана светва с обратен ход.На пръв поглед повредено е видеото,но ме притеснява,че пече процесора и не мога да го изгася с дистанционното.Дали не е заминал проца?Благодаря за мнения от по-опитните преди да купувам TDA 8842 защото си е цифра. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2010 7:37 Заглавие: |
|
|
Колко е захранването на процесора? _________________ Димитър |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2010 9:11 Заглавие: Re: totanic шаси PTXM-01 без картина |
|
|
| Bodurov написа: | | ..Захранването работи... не мога да го изгася с дистанционното....Дали не е заминал проца?. |
Имаш СХЕМА. С указани захранващи напрежения... , стабилизатори, верига за St/b. ...
НЕ пишеш да си измерил нещо и си на крачката да бъдеш насочен към "близкия сервиз"... И може да ти излезе в пъти по-евтино  |
|
|
 |
Bodurov Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Авг 24, 2010 13:49 Заглавие: Re: totanic шаси PTXM-01 без картина |
|
|
Ми то най- близкия е моя .Прав си,че първо не измерих захр.на проца.Благодаря и на Дима точно там беше проблема в 7805 захранваш процесора,пускаше 11 в. и затова печеше.Още един път благодаря на всички за вниманието лек и успешен ден.За ключ е темата.
Не се отговаря с този бутон |
|
|
 |
|