|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 28, 2010 12:23 Заглавие: Клещи за кримпване на PHU конектори. От къде? |
|
|
http://home.comet.bg/shop/datasheet1.html?ID=10118
http://home.comet.bg/shop/datasheet1.html?ID=10117
Това са линкове към женски и мъжки куплунг. В Комет се продава, но за съжаление там не могат да ми предложат клещи за кримпване на перата на женския куплунг. Някой може ли да ми предложи магазин, от който мога да си купя клещи за кримпване на посоченият модел куплунг? За предпочитане от София, а ако не - поне нека е от България.
И моля ви - не ми пишете, че съм мързел и не съм си направил труда да търся. Търсих, но явно е, че търся не където трябва, или не зная под какво наименование да търся.
Сетих се още нещо - а дали името на конектора в Комет е същото, което е и при производителя? В сайта на производителя посочват инструмент за около 30 долара, но не можах да се оправя със сайта, може би поради недостатъчно добрия си английски. Ако някой е срещал тези куплунзи под друго име, нека го напише, моля. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Авг 28, 2010 14:12 Заглавие: |
|
|
Май тези според това имат вид да са твоите.
И аз периодично, когато трябва да правя съответното упражнение, се навивам да си купя, но досега винаги бързо съм се отказвал. Обикновено работата е на зор с времето, и или от магазина в първия линк си купувам готови кримпнати, или хващам поялника. Особено за единични бройки не си заслужава. |
|
|
 |
nkk Нов потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|