| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
STR845 Гост
|
Пуснато на: Пон Май 02, 2005 11:35 Заглавие: Кой може да възстанови дейността на машина с MELSEC F-20M |
|
|
| Кой може да възстанови дейността на пневматична тампонна машина управлявана от MITSUBISHI MELSEC F-20M PLC. Пневматиката е в изправна. Разбрахме че картата е в ред но машината не изпълнява всичките операции. Има нарушени кабелни връзки. Нямаме схема. Машината е стар модел. За контакт [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
тодо-р Опитен потребител

Регистриран на: 08 Фев 2005 Мнения: 311 Местожителство: Г.Оряховица
|
Пуснато на: Вто Май 03, 2005 6:23 Заглавие: |
|
|
откъде сте?имам опит с промишлена електроника,ьидравлика и пневматика.ако сте наблизо мога да помогна. _________________ Ако не можеш да го оправиш не го чупи повече!!! |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 03, 2005 8:36 Заглавие: |
|
|
| Или пък ако сте близо до Пловдив.... |
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 03, 2005 8:45 Заглавие: |
|
|
за София съм на разположение _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
STR845 Гост
|
Пуснато на: Вто Май 03, 2005 9:19 Заглавие: |
|
|
| От София - тел. 8477763 |
|
|
 |
STR845 Гост
|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 10:47 Заглавие: Търся специалист... |
|
|
| До сега нито едно сериозно обаждане!!! Наистина ли няма някой който да е работил с толкова елементарна (стандартна) електроника или не съм попаднал на подходящото място??? Обяснявам по-подробно>>>Това е тампонна машина за печат в/у рекламни материали - изпълнява само три - четири операции, последователно и непрекъснато и ако е необходимо нямам нищо против да сложиме нова карта (такава каквато някои от вас познава добре и може да програмира). Пояснение - заплащане по споразумение. Фирмата е за внос на машини и често ще имаме подобни поръчки. За контакт [email protected] , www.sitotehnika.com |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 10:58 Заглавие: Re: Търся специалист... |
|
|
| STR845 написа: | | До сега нито едно сериозно обаждане!!! Наистина ли няма някой който да е работил с толкова елементарна (стандартна) електроника или не съм попаднал на подходящото място??? |
Ами аз освен хора които искат да помогнат не виждам друго написано в темата  _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 06, 2005 11:12 Заглавие: |
|
|
При наличието на толкоз колеги софиянци аз да се грабна от Пловдив, не ми се струва уместно но ако няма други желаещи.... |
|
|
 |
STR845 Гост
|
|
|
 |
alexandro28 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 08, 2005 14:14 Заглавие: |
|
|
Здравейте ,значи сега ситуацията е по-ясна,не знам за каква карта се говори изобщо тук ,обаче ... явно проблема е хардуерен!! тоест контролера за мен е читав,ако ли не ,има повредени входове или изходи то това вече не е толкоз розаво,но е поправимо.Няма схема,ок,има ли някои ,който да познава всички цикли в детайли,за препрограмиране на контролера ,лично аз не познавам колега разполагащ със софт за този модел.Възможна е замяня с нов контролер и всичко става чисто ново и ясно,но пак повтарям,проблема е хардуерен.Значи оставям си телефона за връзка 0898442133 Сашо Александров _________________ Ако жиците могат да бъдат свързани по два различни начина,то първият от тях задължително гръмва предпазителя!!! |
|
|
 |
|