|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
no_rulez Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Авг 30, 2010 18:07 Заглавие: TV Philips 32PFL7404H/12 - USB чете, но не възпроизвежда. |
|
|
Здравейте,
проблемът дойде като гръм от ясно небе... Всичко си беше наред, четеше си флаш паметите и си ги възпроизвеждаше, докато един ден просто спря! Сега само разчита флашката пускам файл-а да се възпроизвецда и нищо... стои на 0:00 и не тръгва. От всички формати които пробвах(.mp4/.avi/.mp3/.jpeg) пуска само .jpeg...
Опитах се сам да реша проблема, защото си помислих, че е нещо софтуерно. Смених 4 различни флашки с разширения (FAT, FAT32, ExFAT, NTFS) промяна обаче нямаше!
После реших да ъпдейтна софтуера на TV-то. Направих всичко както си му е реда, и го ъпдейтнах през USB-то! Резултат обаче нямаше!
Накратко: слагам флашката в USB контролера, телевизорът ми сам я засича и отваря, показва ми всички папки и файлове, но нищо освен снимките не тръгва!
Не съм специалист в тази област и съжалявам, че немога да дам повече информация относно телевизора!
Сериен Н: VN1H0941080400 - ако ви е от някаква полза...
Предварително благодаря за отделеното време! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
rumen va4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 01, 2010 15:07 Заглавие: |
|
|
Ако е софтуерно и не се оправя с ъпдейт най-добре към сервиза на Яворов 50-56 в София. Има го в гар.карта. _________________ Skype: r_va4ev |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|