| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
opti_drive Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2010 13:22 Заглавие: трансформатор за инвертор TN-0917 |
|
|
Здравейте, ремонтирам един монитор Samsung 931bw, на който му е прекъснала едната вторична на трансфертерния траф, който е TN-0917. На външен вид е същия като TMS91429ct, но въпросът ми е съвместими ли са като индуктивност намотките, защото не мога да намеря TN-0917,а другият ми е достъпен. Благодаря за вниманието! _________________ 2x Lanzar OPTI 1532d=пръснати прозорци |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dimow Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2010 10:55 Заглавие: |
|
|
Нищо фатално няма да се случи , ако влючите изправния на мястото на дефектния особено ако си приличат и изводите им си съвпадат. _________________ LZ4XH |
|
|
 |
niciM Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 07, 2010 21:00 Заглавие: |
|
|
Пробвай смело./Макар,че има начин монитора да се подкара и с неговия си трансформатор  |
|
|
 |
mineff Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 15:44 Заглавие: |
|
|
| И как става номера с оригиналния траф ? |
|
|
 |
niciM Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 18:13 Заглавие: |
|
|
Братята руснаци са измислили начина.....не съм аз.Досега съм направил няколко монитора.Работят за сега без проблем  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 18:24 Заглавие: |
|
|
niciM,ако нямаш какво да кажеш-не го казвай тук
Същото се отнася и за абсолютно безсмисления ти пост в тази тема
И няма да е лошо да се запознаеш с правилата на форума и с кое бутонче се отговаря  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2010 20:21 Заглавие: |
|
|
То много секретно-захранва и двете лампи пт едната намотка-що си мислиш, че ти си открил топлата вода _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 10, 2010 7:08 Заглавие: |
|
|
| И след маллко време си иска пак траф Минаха два такива преправяни през мен работили по месец два Пълна простотия просто козата си сака пръч |
|
|
 |
opti_drive Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2010 11:35 Заглавие: |
|
|
bai_tishan ,прав си но двете лампи от горна страна, другите 2 от долна страна се захранват от другата намотка на трафа. http://www.4shared.com/photo/LDJ9GV_1/TM-0917_Schematic.htm тук може да видиш трафа. Между другото има и само с по една вторична но те са с единични лампи, може от там да се бъркаш. И не съм открил топлата вода - това ми е 4 тия монитор който правя с такъв дефект, преди това 2 телевизора и един монитор Samsung дойдоха със същия дефект, само че бяха с tms91429ct инверторни тр. _________________ 2x Lanzar OPTI 1532d=пръснати прозорци |
|
|
 |
|