|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ronin87 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 19:48 Заглавие: Как да си направя осветлението с дистанционо |
|
|
Здр искам си направя да бъде с дистанционно управление на светлината
нямам си на представа какво трябва се зeми и какво представлява за това имам следните въпроси
Какво ми трябва за да направя този вид осветление (освен димер и някакво дистанционно бог знае какво) нещо друго трябва ли ми?
Понеже съм с енерго-спестяващи лампи разбрах че некой неработят и трябва да зема някакви димери с 4 жела или нещо такова ако можете направо ме насочите към точния димер
Какво точно представлява връзката датчик платка прекъсвач ?
Има ли димери който са с копче понеже се намира точно до врата и е удобно да се пуска при влизане
Сложно ли е да си го направя сам щото четох някъде искаха 140 лева да го направят, но поне от това което знам че ми трябва димер и дистанционно грубо 70 лева няма им дам 70 лева само за развиване на 10 болчета
Пиши грамотно |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 19:55 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | няма им дам 70 лева само за развиване на 10 болчета
| Е па развий си ги ти ,ако знаеш кои ,дали само за това се плаща на специалисти за работата -ти как мислиш ? И все пак тук не е форум "Направи си сам " ,особено когато се касае за работа с напрежения опасни за живота ! |
|
|
 |
Ronin87 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 20:05 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Цитат: | няма им дам 70 лева само за развиване на 10 болчета
| Е па развий си ги ти ,ако знаеш кои ,дали само за това се плаща на специалисти за работата -ти как мислиш ? И все пак тук не е форум "Направи си сам " ,особено когато се касае за работа с напрежения опасни за живота ! |
пиши по темата щото инж. неразбира тука ни незнаем как се дърпа шалтер и незнам как се връзват жичките и незнаем какво е това отвертка нито пак амперметър и волтметър камоли за ватметър ако съм объркал форума извинявам се. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|