| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 02, 2010 19:21 Заглавие: Нагревател за антифриза на двигателя от къде ? |
|
|
Ще съм мноого благодарен, ако споделите идея, къде да търся!
Трябва ми да е на 220 волта за генератор е. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
termin_6 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2010 21:13 Заглавие: |
|
|
Виждал съм на кола да се подгрява флуид с една дизелова свещ,но за 220V,не знам.
Виждал на кола-дизел(северно изпълнение) с подгряване на маслото в картера на 220V.
Мисля,че не е трудно да се направи с реотан от бойлер(в картера).А е и по-правилно за двигателя.  _________________ Когато човек иска да направи нещо намира начин, когато не иска намира причина. |
|
|
 |
jonov Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 03, 2010 21:23 Заглавие: Re: Нагревател за антифриза на двигателя от къде ? |
|
|
| Имам приятел който има такова обаче ръчна изработка , ако имаш интерес мога да ти дам координати. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 04, 2010 7:59 Заглавие: |
|
|
Едно време имаше едни камиони AVIA около 85 година с дезелов двигател, те имаха една подгрявна свещ на антифриза точно на 220в . Потърси такъв автомобил. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 06, 2010 19:54 Заглавие: |
|
|
Е не не не ! Благодаря за идеите, но това е за службата!
Трябва ми заводско не ТНТМ. На един генератор са му монтирали 110 волтов и са го пуснали на 220 .Върха на сладоледа беше, когато "експертите "от фирмата доставчик обявиха "лоша подръжка" . Те за това Е ГРЪМНАЛО ОТОПЛЕНИЕТО не си сменял редовно антифриза Бе. Генератора е на 160 (сто и шейсет) часа Та нема значка ,въпроса е да намеря заводско изпълнение на отоплител. Иначе трябва да го зимам от фирмата на ЕКСПЕРТИТЕ. Кофти вариант. |
|
|
 |
|