|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
coolspot Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Сеп 08, 2010 12:53 Заглавие: Проблем с колони Luxeon V999 Моля помогнете |
|
|
Здравейте имам проблем с колони модел Luxeon V999.
Значи наскоро буфера спря да ми свири всички колонки свирят но той не.Проверил съм каналите и транзисторчетата по тях ок са а и все пак ->Днес дори открих че когато от дисплея на колоните(не от компа или друг източник на музика) намаля докрай звуковата система тогава ненадейно буфера се ПУСКА и свири идеално когато всички колони са намалени но усиля ли съвсем леко той спира а другите колони се пускат.Имам ги от 5 години такъв проблем не съм имал.Ще се радвам някой по отворен по тези работи да ми обясни какво да правя имайки впредвид следните фактори:
1.Проверих свързването на буфера всичко е ок.Както и колоната е изрядна.
2.Софтуерно и тн свързвания към компа настройки и тн всичко е изрядно не е от там.
3.Кабели мабели сичко е ток някъде вътре по самия усилвател има проблем но аз го отворих и го разгледах доста старателно всичко изглежда добре поне на вид незнам това че като намаля всичко и тогава се пуска буфера явно е свързан проблема с това някой превключвател ли незнам какво ще да е не разбирам но има нещо .... ако някой разбира нека каже.Преди съм имал друг проблем ненадейно спира някоя колона и не свири отварям усилвателя и хоп изгорял транзистора на определения канал сменям го и се оправя ама сега не беше така а и се пак като намаля всичко буфера в крайна сметка сам се пуска и свири нормално докато не пробвам да усила.
Дано съм обяснил както трябва защото не е много лесно се опише точно такъв проблем
Иначе съм от софия в Дружба и тук наблизо сервиз незнам което е още по кофтито. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|