|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
skynet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2010 18:09 Заглавие: Питане за Интегрални схеми |
|
|
Здравейте,
В наличност ми се намират много ИС предимно SMD,които бих могъл да използвам в моите проекти,но на които корпуси вместо наименованието на схемата е нанесена някаква кодировка /маркировка/която така или иначе нищо не ми говори.Опитите ми да намеря някакво решение на въпроса в Internet се провалиха.
Един пример - ИС в корпус SOIC8 има означенив на корпуса - 3543 и отдолу цифрите 0235 - но какво означават те?
Много моля за малко помощ и съвет как мога да разбирам тези означения? Ще бъде хубаво ако мога и да прочета някакви материали по въпроса.
Предварително Благодаря
Поздрави _________________ Помогни на достатъчно хора да получат това, което те искат
и ще получиш всичко, което ти поискаш. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
stojan Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2010 19:58 Заглавие: Питане за Интегрални схеми |
|
|
| Потърси vrt-dvd 2009 това е ел.справочник,с него ще си решиш проблема. |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2010 20:37 Заглавие: |
|
|
| Отговора по-скоро се крие в произхода на интегралните схеми. Ако си ги купувал целенасочено - едва ли си ги купувал без да знаеш какви са. Ако някой ти ги е подарил - пак би трябвало да се знае откъде са. Едва ли си ги намерил случайно на улицата. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|