|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Видео транслатор или DVD player? |
| DVD player |
|
50% |
[ 2 ] |
| Видео транслатор на ефирен сигнал |
|
50% |
[ 2 ] |
|
| Общо гласове : 4 |
|
| Автор |
Съобщение |
nicksona Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 09, 2010 11:26 Заглавие: Видео транслатор на ефирен сигнал |
|
|
Добро утро, добър ден и добър вечер на всички. Чудя се дали това приспособление може да служи като връзка между компютър и телевизор, надежно ли е и дали е по-добро от DVD плеърите. Обхвата го дават 50 метра. Стени, движение, смущения оказват ли влияние? Ако е възможно да пишат само притежателите на такъв уред(доволни, недоволни, проблеми...). Чудя се дали да си купя DVD плеър или транслатор, като се има в предвид че вече 2 DVD-та се скапаха за 2 години, а дълги кабели компютър-телевизор не се пробават. Последният ми въпрос е свързан с качеството-скард букса и три отделни букси. До колкото съм чувал скард буксата осигурява по-добро качество, в случая тланслаторът не поддържат такава, но пък сигналът се предава директно. Много ли е голяма разликата в качеството и ако пусна HD филм телевизора ще го възпроизвежда ли(какви формати поддържа и субтитрите видими ли ще са)? ТВ-то ми е HYUNDAI, около 22 инча с електронно-лъчева тръба.
Благодаря предварително за отговорите !
P.S.
Ето малко снимки да се изясни за какво става въпрос.
1
2
3 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|