Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

продавам заменям хладина витрина и кафе машина

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
maestroto10
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 18, 2010 13:39    Заглавие: продавам заменям хладина витрина и кафе машина Отговорете с цитат

Продавам заменям кафе машина BRIEL причината за продажбата е че ми подариха от мързеливите кафе машини долче густо тя ми пасна идеално така че продавам заменям бриелата която купих преди 6 месеца заменям за всичко предлагайте аз ще преценя от какво имам нужда не само електроника а и аз мога да доплатя зависи какво предлагате 0876-71-88-85 от софия съм за страната еконт експрес също и хладилна витрина тип ракла с плъзгащи се капаци зменям и двете за / лаптоп / мини лаптоп / таблет / смартфон предлагайте всичко http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09003783 http://www.gastrogroup.bg/product/51/frizer-tip-rakla-profesionalen-gti-4303.html моля не ми трийте темата ако греша в нещо моля да ме предопредите на ЛС за да горигирам Цена 50лв

Последната промяна е направена от maestroto10 на Съб Сеп 18, 2010 13:47; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 18, 2010 13:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Телеграми не знам дали и в пощите все още се приемат, така че вземи си оправи темата.
А и едва ли това е подходящия форум за подобни обяви.
Освен това се запознай с правилата за пускане на обяви и добави липсващото.
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Сеп 18, 2010 14:38    Заглавие: Отговорете с цитат

И с какво всичките тия поредни натурии които изсипваш заслужават да са във форум за електроника Question Тук не е битак и смятам че е крайно време да го осъзнаеш и да спреш да цапаш форума с ненужните си обяви(за които имаш и 3-4 ника в бан-листата).И ще те предОпредим-ДА.Считай се за официално предупреден Exclamation Twisted Evil
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети