| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
maestroto10 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2010 13:39 Заглавие: продавам заменям хладина витрина и кафе машина |
|
|
Продавам заменям кафе машина BRIEL причината за продажбата е че ми подариха от мързеливите кафе машини долче густо тя ми пасна идеално така че продавам заменям бриелата която купих преди 6 месеца заменям за всичко предлагайте аз ще преценя от какво имам нужда не само електроника а и аз мога да доплатя зависи какво предлагате 0876-71-88-85 от софия съм за страната еконт експрес също и хладилна витрина тип ракла с плъзгащи се капаци зменям и двете за / лаптоп / мини лаптоп / таблет / смартфон предлагайте всичко http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09003783 http://www.gastrogroup.bg/product/51/frizer-tip-rakla-profesionalen-gti-4303.html моля не ми трийте темата ако греша в нещо моля да ме предопредите на ЛС за да горигирам Цена 50лв
Последната промяна е направена от maestroto10 на Съб Сеп 18, 2010 13:47; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2010 13:46 Заглавие: |
|
|
Телеграми не знам дали и в пощите все още се приемат, така че вземи си оправи темата.
А и едва ли това е подходящия форум за подобни обяви.
Освен това се запознай с правилата за пускане на обяви и добави липсващото. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Сеп 18, 2010 14:38 Заглавие: |
|
|
И с какво всичките тия поредни натурии които изсипваш заслужават да са във форум за електроника Тук не е битак и смятам че е крайно време да го осъзнаеш и да спреш да цапаш форума с ненужните си обяви(за които имаш и 3-4 ника в бан-листата).И ще те предОпредим-ДА.Считай се за официално предупреден  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|