Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Има ли вреден калъф за телефон?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
alex93
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Благоевград

МнениеПуснато на: Съб Сеп 18, 2010 14:52    Заглавие: Има ли вреден калъф за телефон? Отговорете с цитат

Здравейте днес си взех от мтел калъф за телефон на GOLLA, който е с магнитно затваряне
Сега въпроса е телефона е слайдър и когато го сложа се "активира" все 1 съм го отворил .. и се отключва клавиатурата, но след определено време си се заключва се 1 нищо не е пипано
въпроса ми е това вредно ли е за телефона ми
телефончето е Samsung F400 - двоен слайдър и понякога се пуска медиа плеара все 1 съм го путнал надоло а понякога все 1 съм свалил квариатурата ...
Въпроса ми е нещо да не му стане на телефона ?
това с отключената клавиатура не ми е проблем, то си се заключва след 10 сек и си е нормално
но тея магнитчета .. ?
как мислите?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети