| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
moreg Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2010 19:39 Заглавие: Поправка реле чистачки |
|
|
Здравейте!
От доста време релето за чистачките ми прави проблеми и днес ми отказа напълно
Може ли някой да ми каже като гледа снимките, какво се е повредило за да си го поправя
Ако не е ясно нещо ще направя допълнителни снимки!
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2010 19:47 Заглавие: Re: Поправка реле чистачки |
|
|
| moreg написа: | | Може ли някой да ми каже като гледа снимките, какво се е повредило |
Картинната галерия е на бул.Шипка №6.А тук сме технически форум и ползваме мултицет за целта.... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
moreg Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2010 19:49 Заглавие: Re: Поправка реле чистачки |
|
|
| Bojilov написа: | | moreg написа: | | Може ли някой да ми каже като гледа снимките, какво се е повредило |
Картинната галерия е на бул.Шипка №6.А тук сме технически форум и ползваме мултицет за целта.... |
Знам ама като неразбирам, къде и какво да меря, питам! иначе имам мултицет, ако може някой да помогне, да пише на ЛС
Благодаря!
Последната промяна е направена от moreg на Нед Сеп 19, 2010 20:17; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Сеп 19, 2010 20:08 Заглавие: |
|
|
Като не разбираш-има хора дето разбират-имат и сервизи.
Правила на форума също има-така че се запознай с кое бутонче се отговаря и си откоригирай поста.
А то ако ставаше само с гледане щяхме да сме "наблюдатели",а не "техници".А кучето щеше да е касапин. В крайна сметка това нещо има 3 чарка на кръст.
P.S.Вместо да беше добавял това
| Цитат: | | ако може някой да помогне, да пише на ЛС |
да беше благоволил да си откоригираш поста съгласно правилата на форума. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|