|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cecoto Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 9:51 Заглавие: БЛАГОДАРЯ на NOEL |
|
|
| Преди пет месеца ми се развали климатика на колата и голямо бърсане и студуване падна в студените дни. Отидох на майстор и той свали някакъв датчик и каза, че най- добре да го поръчам от МОТОПФОЕ защото никой не може да го оправи но ако имам познат да разбира от електроника да опитам при него. След двама майстори и двукратно сменяне на всичко което можеше да се смени отсякоха - НЕ СТАВА! Питах в МОТОПФОЕ - казаха 315лв и го имаш. Пуснах темата във форума и не след дълго ми се обади NOEL . Опита се да помогне дистанционно но аз не разбирам много от електроника и затова се нае да оправи работата сам. 10 мин. след получаване на пратката се обади - ПРОБЛЕМА Е РЕШЕН! Искам да му благодаря много за помощта. да е жив и здрав и да помага на много хора като мен!Отсега нататък знам на кого да се обаждам ако имам такива проблеми. Форума е страхотен! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|