Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Свързване на монитор към телевизор

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
al_bundy316
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Сеп 21, 2010 13:33    Заглавие: Свързване на монитор към телевизор Отговорете с цитат

Здравейте,
имам един стар 14" монитор с VGA букса. Питането ми е мога ли по някакъв начин да го свържа към TV аута на телевизора, за да гледам на него същото, което и на телевизора. Има ли някакви преходници за тази цел и, ако няма, може ли да се направи по друг начин?

Другия ми въпрос е може ли на шаси 11AK30 (мисля че такова беше) да се присади плосък кинескоп от монитор LG Flatron 710P?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Deliya
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Сеп 29, 2010 9:25    Заглавие: Свързване на монитор към телевизор Отговорете с цитат

По първия въпрос - колко пина е куплунга на монитора за да Ви изпратя сигналите по пиновете. Останалото е че трябва да се промени вероятно и честотата на хоризантялната развивка - това също става с приставка.
По втория въпрос - Трябва да се сравнят данните на двата кинескопа и ако е възможно да се правят корекции.
Само трябва да Ви кажа че съм правил и двете преустройства по скоро за удоволствие но си е голяма играчка. Сега ползвам готово пригодени монитори - за монитори към видеотехника и телевизори. Имам излишен и мога да Ви предложа готов фабричен монитор със съответните входове и превключватели за връзка с видео и телевизор. Има вграден високоговорител. Ако желаете - пишете на лични.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети