| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
wildman Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 16, 2010 23:01 Заглавие: Проблем с свързването на PS2 към TV SAMSUNG |
|
|
Хора помагайте ако можете щото вече нямам нерви.Сега започвам с историята.Имам PS2 с който нещо неможем да се разберем.Така взех конзолата заедно с една игра BLACK на нея ми дава да си избирам на колко херца искам да работи респективно на 50-60 играта стартира на 50 и като премина на 60 се оправя.Купих още няколко игри но те вървят с отвратително качество на тях не ми дава да си избирам херцовете и немогат да се играят.Интересното е че преди 2 седмици си купих Wii с компонентен кабел върви супер взех и на плейстеишъна такъв и пак неиска.Телевизора е Самсунг с плосък екран но не е LCD.В момента се намирам в Венецуела а PS2 e европейски ,но пък Wiiто също е европейско .търсих в настройките на телевизора да променя нещо дано тръгне но нестава и нестава.Ако някой има някаква идея да сподели .
Ще го черпя бира като се прибера!!!
ПС:А щях да забравя имам съмнение за PAL,SECAM и другите производни неги знам но явно са в сервизното меню а до него нямам достъп това е модела на Самсунга CL29Z50MQ _________________ Когато нещо неработи покажи му как работи гравитацията:). |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 13:52 Заглавие: |
|
|
Какво пише на конзолата-от къде е купувана.Ако е PAL най-вероятно телевизора ти е на NTSC(По-голяма част от латинска америка е на NTSC)Така ,че търси начин да смениш системата на телевизора на PAL-ако нещата са така ,както предполагам. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
wildman Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 14:43 Заглавие: |
|
|
Конзолата е купена от Европа.Аз също съм сигурен че тя е на PAL.Търсих в телевизора достъп до менюта за да сменя системата но ня,а микъде.Предполагам че е някъде в сервизните менюта в някакъв бразилски форум пише че телевизора работи на PALm PALn и на NTSC.Но никъде в нета не намирам код за достъп до сервизни менюта на този телевизор CL29Z50MQ _________________ Когато нещо неработи покажи му как работи гравитацията:). |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 15:27 Заглавие: |
|
|
Шасито ти е KS7D.Ето от тук си свали сервизното описание-там е и входа в сервизен режим. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
wildman Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 16:01 Заглавие: |
|
|
Тъпо звучи но нямам бутон Displey на дистанционното.Иначе излезна комбинация от бутон в мануала .Вероятно това е комбинация за европейския еквивалент.Можеш ли да ми кажеш малко детайли как да вкарам кода в смисъл каква пауза между натисканията.Не съм го правил никога до сега. _________________ Когато нещо неработи покажи му как работи гравитацията:). |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 16:25 Заглавие: |
|
|
| wildman написа: | | Тъпо звучи но нямам бутон Displey на дистанционното..... |
Празно екранче с + в горния десен ъгъл?!? _________________ RemoteControls |
|
|
 |
wildman Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 16:27 Заглавие: |
|
|
Там ми е SOURCE ,от там сменям TV AV1 AV2 COMPONENT ...., пробвах но нестава _________________ Когато нещо неработи покажи му как работи гравитацията:). |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 16:31 Заглавие: |
|
|
| wildman написа: | | Там ми е SOURCE ,... |
Не за този.
Качи снимка като не можеш да се ориентираш.
Въпросния бутон ти вади текущия статус.
Може да е обозначен по различен начин. _________________ RemoteControls
Последната промяна е направена от RC на Пет Сеп 17, 2010 16:55; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
wildman Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 16:54 Заглавие: |
|
|
Ок открих сервизния код в някакъв испански сайт явно е различен за телевизорите тук кода е MUTE 1 8 2 POWER
влезнах в сервизното меню и точно там където ми трябва май немога да го поменям пише
VC Delay (червен надпис)
PAL Delay 0 (бял надпис)
NTSC Delay 0( червен надпис)
PAL(AV) Delay 0(бял надпис)
SECAM(AV) Delay 3 (бял надпис)
NTSC(AV) Delay 0 (червен надпис)
Тези стойности подлежат ли на промяна или трябва да се примеря с тях .СЛед това как да излезна от сервизното меню за да няма последствия за настройките на телевизора _________________ Когато нещо неработи покажи му как работи гравитацията:). |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Сеп 17, 2010 16:56 Заглавие: |
|
|
Не са твоите неща това.
Не рови там. _________________ RemoteControls |
|