| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 10:16 Заглавие: Нов ключ за VW Caddy ,откъде ? |
|
|
| Интересува ме къде в София може да се направи дубликат на ключ за тази кола ,ключа е с вградено дистанционно за алармата и ел. стъкла ? Благодаря ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 10:46 Заглавие: |
|
|
Не е в София, а до София Виж тук. Много хора го хвалят човека
И тук има писано ...
Последната промяна е направена от mishomvp на Чет Сеп 30, 2010 14:48; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 11:35 Заглавие: |
|
|
Това са китаиски ключове и те нямат нищо общо с зададения въпрос. Само външния вид. Трябват повече подробности за автомобила , поне коя година е за да се прецени какъв е чипа а иначе хора занимаващи се с това в софия колкото искаш. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
termin_6 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 14:21 Заглавие: |
|
|
Няма значение,че са китайчета.Те ще"вървят" със собствен блок, ако управляват колата по can-а.Ще са също толкова надежни,колкото и оригинален,ама от Волфсбург,а не "оригинален" от ключар,който може да си копира и 1 за него.
Според мен,не е важен само въпроса как, а кой ще го направи. _________________ Когато човек иска да направи нещо намира начин, когато не иска намира причина. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 14:30 Заглавие: |
|
|
Не е така нали в този ключ трябва да има транспондер за да запали .Колегата не търси аларма , а ключ с дистанционно с които да може и да запали . Аз мога да му направя но съм далеч . Но проблема е в синхронизацията на дистанционното за отключване на колата , Трябва да се намери втора употреба долугоре от същото поколение . и ако мине синхронизацията на ключа като отключване тогава се прави чип за запалване и ново нарязване. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 14:41 Заглавие: |
|
|
А някои от вас говорил ли е с човека, които ги прави или не? Много има писано за него из форумите...
Или по-лесно е .. това са китайчета ... |
|
|
 |
termin_6 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 14:44 Заглавие: |
|
|
Невиждам какво може да попречи на паленето,ако разрешението за него е по can-а.
Ако е по най-редовният начин,ключът може да се направи само по съобщаването на номера на рамата на аутото.Така че разстоянията нямат значение,а финикийските знаци.
Просто още я чакам тази база данни,т.е. нямам я засега.  _________________ Когато човек иска да направи нещо намира начин, когато не иска намира причина. |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Сеп 30, 2010 15:15 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | а иначе хора занимаващи се с това в софия колкото искаш. |
Добре ,защо спорите ,вместо да ми дадете поне един от тези човеци в София ? Не че Перник е далече ,но все пак тук е малко по-удобно . |
|
|
 |
|