|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yamahadrums Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2010 15:03 Заглавие: Вградена фурна Eurolux, може би изгорял програматор. |
|
|
| Случаят е следният: Разлива се прясно мляко на котлона, оттам попада вътре и достига до таймера. Дислеят на таймера не работи изобщо, фурната не работи. Котлоните са отделно и работят. Отворих всичко и видях, че до програматора не е стигнало това мляко. Въпросът ми е дали имат тези фурни някъде предпазител, който е изорял и може да бъде сменен? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
elmondo-ivan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2010 18:44 Заглавие: |
|
|
Защо не качиш някоя снимка ? _________________ Ай сиктир,бе драги зрители!Повредата не е във вашият телевизор... |
|
|
 |
yamahadrums Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2010 18:48 Заглавие: |
|
|
| Защото след като разгледах и почистих я сглобих наново. Честно казано нямаше никакви следи от изгаряне, което ме навежда на мисълта, че може би има нкъде предпазител вътре. Не е гърмяла, не е изпушвала. Само е изпиукало нещо. Това е по разказа на този, който я заля с мялко. Въпросът е, че никъде не намирам схеми в интернет и не знам къде да търся, а не ми се ще да я разглобявам на основните й части. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|