| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mmecho Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 10:58 Заглавие: Help Търся тунер за KENWOOD |
|
|
Търся тунер за авторадиокасетофон "KENWOOD" mod. KRC477RV . Всичко друго си работи . Единият от чиповете в тунера е дефектирал и щом загрее (прегрее) тунера забива в едно положение .Сканира , но не хваща нищо ! След като истине пак работи известно време докато не загрее и пак ..... Някой може ли да ми каже от каде да си намеря такъв тунер ???  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 20:00 Заглавие: |
|
|
| Това модела с ВА3917 ли беше ако е така провери тази интеграла да не би 8волта да са станали малко повече Успех |
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 09, 2005 22:08 Заглавие: |
|
|
Провери и smd кондезаторите в тунера имал съм случаи понякога стават на цели проводници 
Последната промяна е направена от tsuko на Вто Май 10, 2005 1:06; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 10, 2005 0:52 Заглавие: Re: Help Търся тунер за KENWOOD |
|
|
| mmecho написа: | Търся тунер за авторадиокасетофон "KENWOOD" mod. KRC477RV . Всичко друго си работи . Единият от чиповете в тунера е дефектирал и щом загрее (прегрее) тунера забива в едно положение .Сканира , но не хваща нищо ! След като истине пак работи известно време докато не загрее и пак ..... Някой може ли да ми каже от каде да си намеря такъв тунер ???  |
Кажи какво пише на тунера, може и да имаш късмет. |
|
|
 |
|