| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stoyangeo Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Den4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2010 22:54 Заглавие: |
|
|
Колко ще изкара не се знае, но мога да ти кажа, че в една малка стая топли доволно добре  |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2010 23:03 Заглавие: |
|
|
Kaкво и е преимуществото пред една духалка Delonghi ( от металните! ) като изкючим цената ? Консервата я ползвам 3 та година и почти неможе да се каже, че я спирам тъй като това помещение където е просто няма стопляне с каквото и да е. Преди беше с аналогична но Tesy - пълна трагедия, а същата консумация!
Имам предвит тази http://www.zora-bg.com/main.php?p=products&s_p=product_details&product_id=716&hotels=
А за тази марка .. Crown според мен е на късмет всичко. Имам ширм, фурна и керамични котлони за вграждане от същата марка и си работят за момента но явно уцелих, защото чувам мноого оплаквания... _________________ Analog Audio™ Quanterall.com
Последната промяна е направена от DJ69VN на Пон Окт 04, 2010 7:31; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 03, 2010 23:25 Заглавие: |
|
|
| Със същия успех мога да дам къде по-величави имена на тази печка с нагревател. Нищо особено. Даже не си струва писането за тях по форуми. |
|
|
 |
stoyangeo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2010 19:07 Заглавие: |
|
|
| Аз карам с духалка,но не ми се слуша тоя вентилатор.Надявам се с тая да е по-приятно.А иначе за марката,то е ясно че вътре е все турски или китайски шит. |
|
|
 |
ak Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2010 23:02 Заглавие: |
|
|
| Не е и особено пестелива, но топли доволно. |
|