|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kondosko Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 07, 2010 22:13 Заглавие: Помощ телевизор Сони KDL 40S4000 не работи |
|
|
Здравейте! Имам следния проблем.
Ще започна с малко пред история.
Преди няколко дни ми се развали бойлера ( изгорял нагревател), дойде човек от сервиза и го смени, но не закачи както трябва лампата на бойлера, която е индикатор за това,че е загряла водата.Днес дойде отново да си довърши работата.След като я закачи, и включих бойлера, падна предпазителя на бойлера в таблото, главния предпазител в къщи и главния предпазител в главното табло във входа на блокал. След като вдигнах предпазителя от главното табло във входо, от всички уреди в къщи, само телевизора не работеше.
Питането ми е, каква точно може да е повредата в тв-то, т.е. какво еветулано може да е изгоряло? Има ли повод за притеснение? Телевизора е гаранционен, но не знам дали в случея ще му важи гаранцията.
Предварително ви благодаря за отговора!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2010 15:00 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Днес дойде отново да си довърши работата.След като я закачи, и включих бойлера, падна предпазителя на бойлера в таблото, главния предпазител в къщи и главния предпазител в главното табло във входа на блока |
Е ,добре си я е довършил !  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|