Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

TOSHIBA 1400RS превключват ли се bg/dk

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dobrin_67
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: БУРГАС

МнениеПуснато на: Пет Окт 08, 2010 14:48    Заглавие: TOSHIBA 1400RS превключват ли се bg/dk Отговорете с цитат

Телевизорчето го донесоха с проблем във вертикалната. Смених AN5515 и си тръгна но като го пробвах установих че нямам звук на канал 1 с дистанционното не можах да намеря начин да се превключват системите МЧУто е наситено с SFE НА 5.5 и 6.5 смених за проба това на 6.5 но ефект няма. Намерих някаква схема но не е същат в тази част. Преди да започна да се задълбавам реших да попитам има ли някакъв начин да се превключват системите който аз явно не знам или да продължавам да търся проблем.
На шасито пише PB0814
МЧУто е с T51496P другите са AN8659AN и M34300-587P пулта за ДУ е CT-9476
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
ivan76
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Окт 09, 2010 10:46    Заглавие: Отговорете с цитат

При натискане на бутона от ду ,който е за настройка трябвва да излезе надпис ASM или нещо от рода,след това с бутон " -"(минус) който е до бутона за настройка се сменят системите за звука S1,S2.Дано не съм сбъркал модела,но мисля че така беше.
Върнете се в началото
dobrin_67
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: БУРГАС

МнениеПуснато на: Съб Окт 09, 2010 11:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Жив и здрав да си колега. Ако имаш път към Бургас обади се да почерпя. Излизаше ми това ASM ама кои да се сети след това да натисне - натискал съм само + и тои започва да си търси автоматично.
БЛАГОДАРЯ!!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети