| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2010 17:11 Заглавие: Продавам стари кмпютри и части рам,проц.и др10лв.бр.коментар |
|
|
Продавам стари кмпютри и части рам,проц. и др. x10лв. бр.средна цена коментар за предпочитане от София GSM:0888471473 skype:v_pavlin

Последната промяна е направена от pavlin v на Нед Авг 15, 2010 10:41; мнението е било променяно общо 5 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2010 17:16 Заглавие: |
|
|
| 10 лв за всичко от снимките ли? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 28, 2010 17:50 Заглавие: |
|
|
Отделно за: Процесор AMD ATLON 3700+ s.939 -30лв. + бох-5лв.
Селерон D 2,4ghz..s.478- 20лв. +бох- 5лв.
Селерон 1,7ghz. s.478- 15лв. +меден бох-10лв.
Селерон 1,4ghz. s.370 с платка слот- 15лв. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Сеп 12, 2010 21:03 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
tplami Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2010 7:16 Заглавие: |
|
|
Ама аз не разбрах тия компютри целите където са снимани това само кутии ли са, или не. Работят ли?  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Сеп 13, 2010 10:40 Заглавие: |
|
|
Mисля че всичко си имат но трябва да ги пусна защото се местих и незнам в момента на какво дереже са но трябва да работят.  |
|
|
 |
tplami Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2010 12:09 Заглавие: |
|
|
| И компютрите ли за по десет лева ги даваш? И ако не те затруднявам с какви мрежови карти са pci?И като цяло с какви х-ки са? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2010 12:15 Заглавие: |
|
|
tplami, това не е чат, а форум.
Като имаш въпроси за изясняване за целта в първия пост има оставен телефон, skype, а освен това форума дава възможност за комуникация с помоща на (РМ) и електронна поща  _________________ RemoteControls |
|
|
 |
tplami Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2010 13:18 Заглавие: |
|
|
По принцип не обичам да разяснявам какво значи думата, форум особено, че съм и нов потребител.
ФОРУМ е домократично-социално явление, което има за цел изясняването на дадена тема, което включва излагане на тези и твърдения(задаване на въпроси към съставителя и) и аргументация. Форумът възниква в Елада.
Това социално явление след време се пренася и до град Рим. Защо там? Защото тази държава е първаночално ръководена от сенат докато не се появява един човек наречен Цезар. На форума е можел да присъства всеки обществен деец т.е. всеки римски гражданин. Та аз не виждам с какво нарушавам своите права, като ние живеем в демократична държава и аз имам право на мнение, въпрос, излагане на теза, аргументиране към тезата.
Но аз ще си взема поука от нелепата забележка. БЛАГОДАРЯ ТИ RC!  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Сеп 14, 2010 13:32 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Но аз ще си взема поука от нелепата забележка. БЛАГОДАРЯ ТИ RC! |
Явно няма да се укротиш и да спреш безсмисленото си цапотене из темата-така че получаваш официално предупреждение. Форума има достатъчно точни и ясни правила и подобни безсмислени дебати тук не се толерират.Най-малкото щото никой от останалите потребители не желае тая тема да стърчи вечно най-отгоре,благодарение на това че някой е решил да се намира постоянно на лаф из нея.Още по-малко когато дебата в нея е за древна Елада.
Нека темата продължи по същество.Всякакви подобни "лирични отклонения" ще бъдат най-безжалостно трити.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|