Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Sony Multiscan E530 проблем...

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Luniz
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Pravetz

МнениеПуснато на: Пет Окт 22, 2010 18:29    Заглавие: Sony Multiscan E530 проблем... Отговорете с цитат

Здравейте колеги,
препратиха ме от друг форум да попитам тук за по-сериозно отношение по моят въпрос, а именно:
Става дума за Sony Multiscan E530 - 21`...
Преди няколко дни се появи много странен проблем на моят "красавец" и явно е сериозен...
На по-тъмен фон се виждат хоризонтални червени линий и каточели поизбледняха цветовете... и не зная какво да правя, а искам да го поправя тъй като има сантиментална стойност за мен?!?!?!? Моля ви кажете ми сервиз или човек който се занимава с тези работи тъй като вече звъннах на 2-3-4 фирми и категорично ми казаха, че вече не поправят CRT монитори?!?!?!?!
Найстина е много скъп за мен и бих искал да го поправя, но уви не зная къде, как и колко?
Благодаря на всеки който отдели време за моята тема и реши да помогне...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети