| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 19, 2010 17:42 Заглавие: Mонитор LG L1900JQ |
|
|
Монитора не пали и след 15- 30мин. като стои включен започва да мига премигва за малко и угасва мига, мига, мига и накрая тръгва. Така, вече е бил на сервиз и са му сменили чипа на инвертора BIT3105 но след месец пак не пали. Въпроса ми е мога ли да измеря и как лампите дали са изтощени и затова не пали. Другото ще проверя с осцилоскопа. Монитора е с външен адаптер. Другото че монитора е работил много по цял ден от около 5г.
Колеги много моля ако не можем нещо поне да не клепаме! Незнам в кой сервиз са го "срали" това ама ми писна да оправям нечии бакии. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Expressel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2010 9:41 Заглавие: |
|
|
| От въпроса ти не ми стана ясно само лампите ли премигват или целият монитор тръгва и спира. Провери ли бутоните на клавиатурата ? Ако има някой съмнителен направо ги сменяй всичките с нови. Редовен номер на LG. |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2010 11:03 Заглавие: |
|
|
Бутони няма има само два сензорни, единия on/off и другия при пипане сменя интензитета на ефектното осветление на стойката. След смяна на електролитите на "отремонтираната" на снимката платка и оправяне на спойките и още два електролита на интерфейсната след преглед с осцилоскоп тръгна, но е малко тъмен. Все още си мисля че лампите са се поизтощили вече.
Не че искам да обидя тея дето са го "ремонтирали" ама мноо мразим да ринем чижди л***а. А на сичкото отгоре като са изсрали и пари взели за което. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
|