| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jivkos Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2010 14:23 Заглавие: TV Badson - не намира никакви програми |
|
|
Здравейте,
Тук имам един телевизор BADSON (от ония "прелести" с части на Philips) и проблема му е, че не може да намери нито една програма. Като включа видео-то със скарт букса си работи нормално. Не съм наясно с телевизорите затова питам според вас какво не му е наред и колко ще ми излезне ремонта(има ли смисъл изобщо, все пак е на почти мой набор). |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2010 14:42 Заглавие: |
|
|
На тия въпроси отговор ще получиш в сервиз.Тук врачки няма. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
jivkos Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2010 15:23 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | | На тия въпроси отговор ще получиш в сервиз.Тук врачки няма. |
Благодаря ти! Но това за което ме информира го знам. Постнах тук за да питам дали някои може да даде някакво мнение или поне предположение за повредата, може някой да е имал същия проблем... както и да е извинявам се, все пак както каза, не сте врачки. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2010 15:29 Заглавие: |
|
|
Тук не работим с "предположения",а с конкретни измервания.С предположения работят в Канал2001.И кво като "го е имал същия проблем"-това въобще не значи че се е дължал на същата причина както в твоя случай
Насочи се към сервиз-там ще открият причината и ще си получиш оферта за ремонт-като те устройва-действат,като не-към близкия гюм.
И се запознай с правилника на форума и с кое бутонче се отговаря  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|