|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
chamrock Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2010 10:54 Заглавие: Nokia 1680 Cоntact service problem |
|
|
Здравейте, от Мобилтел ми отказаха гаранцията понеже е мокрен.(като казвам мокрен, малкия поседя в басейна с него)
Телефона изписва contact service! ако някой би могъл да ми подскаже как да го съживя ще съм благодарен!
при включване телефона изписва "Cоntact service".Напълно сух е в момента. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
audiohack Опитен потребител

Регистриран на: 03 Апр 2008 Мнения: 151 Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2010 12:33 Заглавие: |
|
|
Самия телефон те съветва какво да направиш! Но дори и там може да не го съживят обикновенно телефони намокрени след изсушаване тръгват но след време пак умират просто водата си пада по тесните дупки и след тва корозията си върши работата, надявам се да си ме разбрал. _________________ "Всичко си има обяснение, но човек не може да знае всичко!" |
|
|
 |
jjjjjk Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2010 15:20 Заглавие: |
|
|
Има различни причини за това, но аз съм виждал подобен екран и на телефон, който не е бил мокрен...
Eкранът означава, че е възникнал вътрешен проблем с устройството.
Като цяло-то си пише какво да направиш.
п.п намокрени телефони не винаги умират, но трябва да се занесат на сервиз, до колкото помня номера ставаше с ултразвукова ваничка.
Солите и т.н във водата действат постепенно и пагубно на платката-окисление, т.н и всичко отива по дяволите... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|