| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bestlap Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2010 10:00 Заглавие: Сд то ми смуче яко ток ? |
|
|
Колеги от няколко седмици ми прави ядове акумолатора и пада и замерих онзи ден консумацията на ток като всичко е изключено и беше 0.65 което не е малко като не я карам 5-6 дена и няма никой ... и като откачих сд то падна на 0.12 Плеяра е Pioneer p55bt и не мога да разбера защо смуче ток ?Нещо му има или нещо по кабелите който е вързан го причинява ? Ако може някой да даде идея ?  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2010 20:52 Заглавие: ..... |
|
|
| Двата плюса да не са свързани заедно ? Желателно е червения да е към постоянните 12 волта , а жълтия АСС да е към първо положение на ключа или на контакт . Но най - добре кажи модела на возилото че при всеки производител са различни положенията на конт. ключ. |
|
|
 |
bestlap Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 07, 2010 22:30 Заглавие: Re: ..... |
|
|
Колата е Fiat Punto 1.4 GT 1995 год.
Не се отговаря с този бутон |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 8:01 Заглавие: |
|
|
Занеси CD при някой колега да го погледне и малка корекция пише се АКУМУЛАТОР  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
bestlap Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 10:24 Заглавие: |
|
|
| sacho написа: | Занеси CD при някой колега да го погледне и малка корекция пише се АКУМУЛАТОР  | Благодаря за корекцията просто не съм обърнал внимание ам тази идея на колегата @chavdar68 не може ли да е вярна да видя как са вързани тия + кажете как трябва да бъдат вързани ? |
|
|
 |
|