Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Монитор за игри

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nova
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 12, 2005 12:07    Заглавие: Монитор за игри Отговорете с цитат

Виждам, че сте много навътре с компютърната техника. Имам един въпрос: Казват ми, че новите плоски монитори не ставали за игри. Вярно ли е? Защо да не стават? Много искам да купя такъв, но основният потребител в къщи е тийнейджър с голям афинитет към игрите, а ако не става наистина, какво ще го правя? Дайте ми компетентно мнение, моля!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Петров
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Май 12, 2005 12:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Стават без проблеми.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Nova
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 12, 2005 13:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Дано! Предложи ми някоя марка тогава. В работата имам Самсунг и като гледам снимки от дигитален апарат например, нещо много ми са зърнести, отдавам го на не добра разделителна способност. Всъщност, не знам, не съм наясно с тези неща.
Върнете се в началото
Zot
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: nqkyde tam (VT)

МнениеПуснато на: Чет Май 12, 2005 15:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Според зависи от respond time.. Неразбирам много на тези технологии, но това би трябвало да е нещо като време за опресняване на картината, за да не се получава 'замазано' на екрана.
Ето няколко теми в форума на дата, в които се обсъжда дали тези монитори стават за игри, и кои по-точно.
http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=355752&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=%EC%EE%ED%E8%F2%EE%F0%20lcd%20tft%20%E8%E3%F0%E8

http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=285477&highlight=%EC%EE%ED%E8%F2%EE%F0+lcd+tft+%E8%E3%F0%E8
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Nova
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 12, 2005 15:44    Заглавие: Отговорете с цитат

Zot, благодаря. Вече и аз понамерих някои форуми дето си разменят мнения. Всеки, разбира се, си има свое собствено. Общо взето преобладава мнението, че CRT са по-добри за игри, ама са си обемисти, TFT радват окото отвсякъде. Сега говорих с една фирма за Скалеовю Т19-2 на Фуджицу-Сименс, казват, бил добър. Цената разбира се, също. Ще продължавам да търся мнения и да обмислям, но няма време - 16 юни е таргет дейт.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети