|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nova Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 12:07 Заглавие: Монитор за игри |
|
|
| Виждам, че сте много навътре с компютърната техника. Имам един въпрос: Казват ми, че новите плоски монитори не ставали за игри. Вярно ли е? Защо да не стават? Много искам да купя такъв, но основният потребител в къщи е тийнейджър с голям афинитет към игрите, а ако не става наистина, какво ще го правя? Дайте ми компетентно мнение, моля! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Петров Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 12:51 Заглавие: |
|
|
| Стават без проблеми. |
|
|
 |
Nova Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 13:01 Заглавие: |
|
|
| Дано! Предложи ми някоя марка тогава. В работата имам Самсунг и като гледам снимки от дигитален апарат например, нещо много ми са зърнести, отдавам го на не добра разделителна способност. Всъщност, не знам, не съм наясно с тези неща. |
|
|
 |
Zot Нов потребител

Регистриран на: 21 Яну 2005 Мнения: 46 Местожителство: nqkyde tam (VT)
|
|
|
 |
Nova Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2005 15:44 Заглавие: |
|
|
| Zot, благодаря. Вече и аз понамерих някои форуми дето си разменят мнения. Всеки, разбира се, си има свое собствено. Общо взето преобладава мнението, че CRT са по-добри за игри, ама са си обемисти, TFT радват окото отвсякъде. Сега говорих с една фирма за Скалеовю Т19-2 на Фуджицу-Сименс, казват, бил добър. Цената разбира се, също. Ще продължавам да търся мнения и да обмислям, но няма време - 16 юни е таргет дейт. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|