Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам двуканален 2х100MHz осцилоскоп Tektronix 2236

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
velin
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Ное 17, 2010 15:06    Заглавие: Продавам двуканален 2х100MHz осцилоскоп Tektronix 2236 Отговорете с цитат

Продавам двуканален 2х100MHz осцилоскоп Tektronix 2236 с вградени таймер, честотомер и мултимер в отлично функционално и външно състояние. Предлага се комплект със захранващ кабел, две нови 100MHz сонди в опаковка, сонди за мултимера, ръководство и сервизно описание на CD.
Цена 750лв.

http://pics.data.bg/albums/27354/oscilloscopes/0d72d33d721e085ebf5b9272ffbd6339/img_1
http://pics.data.bg/albums/27354/oscilloscopes/ca1683e3d60bb657b30dc7bf9187a693/img_2
http://pics.data.bg/albums/27354/oscilloscopes/10125a26c83a54ceb08e4f33c3c98245/img_3
http://pics.data.bg/albums/27354/oscilloscopes/30fded6f4845145f07f0364a0a7e6a2e/img_4

За по-качествени снимки - по email.

Намира се в София, за страната с куриер.

0887 508 478
Велин

Exclamation Arrow Добавено от Божилов-

velin написа:
Здравейте,

Осцилоскопа е продаден, моля да го отбележите в темата или да я изтриете.

Поздрави

Велин
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
velin
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Ное 18, 2010 8:55    Заглавие: Отговорете с цитат

Запазен до 20.11.2010
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Ное 18, 2010 23:32    Заглавие: Отговорете с цитат

orakk,Абе ти ще се спреш ли Question Изтрит сутринта един пазарлък в темата,изтрит после втори,изтрит трети.Изпратено лично съобщение с предупреждение да не цапаш темата на човека с пазарлъците си,щото тук не е битака у Димитровград.
И сега пускаш четвърти.При това съвсем умишлено.Е айде да стига толкоз.

Неграмотното скодоумие дето си ми го изпратил на лични няма хич и да го коментирам-
orakk написа:
е с какво е повече твоя битак от този в димитровград???
щот то си точно битак, продават се употребявани неща и неща непотребни ни, но представляващи интерс за останалите от форума и е ясно че ще има пазарлък .. а ти мяй се дразниш защото искаш ти го вземеш? и искаш да си покажеш мощта на мод ли????????
аз също не искам да си пиша с теб но ти ме принуждаваш !
можеш да ме банеш можеш квоти си поискаш все ми е тая
но не си мисли че можеш да ми спреш достъпа до форумати.. просто си безсилен пред мен но не му е мястото да го показваме кой колко може и то в тоз форум където влизам два пъти на три месеца
и още аз тоз осцилоскоп го знам мноого отдавна но не струва толквоа колкото му иска продавача, твърде стар модел е почети на пенсиона възраст е и ако не беше тектроникс нямаше и пъкната пара да струва, но като гледам продавача се мъче да тарикатее защото тектроникс без сонди тектроникс е куцо магаре.. господин мод вземете го стига да имате паричките в джоба си Laughing

Аман от нагли... Evil or Very Mad Участието ти в този форум приключва.

orakk написа:
ей мръсен педерас, що заключи темата? ти мод ли си къв си не те знам ама ми е все тая! ти що се дразниш кат се пазаря?
ся я се замисли с какво този тъп форум еповече от един димитровградки базар? тук се продават коли ли кво ли? аз съм бил неграмотен.. ами ти като си грамотен обърши ми усраното послание.. аз съм имал 3 по български толкова мога щом си ме разбрал значи е достатъчно.. а и не съм в час по български да ме учиш на четмо и писмо.. никъде не пише да се пише грамотно или вземии сложи и таз точка в правилника си ако имаш право и до там... и ако си мислиш че ще ме жегнеш като си ми изтипосал писанията жестоко се лъжеш кой ме познава а то са много хора щото за разлика от теб аз съм си купил това онова от милото ти форумче за разлика от теб никой неме е оплюл явно не съм постъпил лощо с никой , но винаги си се пазаря... дори и в магазина кога ида.. жалкото че не знам твоя де е като гледам са ти тринали линкчето дето рекламираш.. а моя стои ма няма ти го покажа кои е, щот тъи ми е кеф...
и още ти се изявяваш като велик мод у този форум гледам и чета... вземи иди на психиатър щото като те чета отдаване трябвало да си обърнеш внимание и да си пиеш хапчетата по честичко..
аре чао от мен и вземи бърсалката за лайна да ми обършеш и моите нали си мод , почити мен и форума си хееее

Това последното също въобще няма да го коментирам...Всеки може да си направи изводите и сам за психиатричното здраве на писалия го.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети