penkeler Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 09, 2010 21:03 Заглавие: Проблем със search engine - решено |
|
|
Преди окло месец разчиствах ръчно от харда разни ненужни файлове и папки, и не знам дали тогава се получи, но скоро след това забелязах следния проблем с който не успях да се преборя. Когато кликна върху икона на C:, D:, E: и т.н. вместо да ми овори в прозореца съсдържанието им, прозореца се появява празен, с натиснат бутон "search" и шаро чака да си дам заявката. След това, ако от падащото меню на адрес бара наново избера съответната дестинация вече всичко си идва на мястото. Ще бъда благодарен, ако някой има мнение по въпроса, за да ми светне, дали съм делнал нещо което не е трябвало или нещата се свеждат до някакви настройки до които не съм успял да се добера. Не можах да намеря нищо по въпроса и в Гугъла, може би, защото не е лесно всичко да се опише с две-три думи.
P.S. Най много ме затрудни потбирането на подходящи ключови думи, иначе в нета има достатъчно писано за проблема. Най подходящия начин за решение който намерих, за такива като мен, дето не са достатъчно наясно с материята е този:
start > run в полето пишем:regsvr32 /i shell32.dll >ОК и изчакване на съобшение дали е успешно. |
|