| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 01, 2010 23:59 Заглавие: PS 2 чип-как ? |
|
|
Привет на всички. Имам запитване от един комшия дето се завърна от Англия, дали може да му се сложат чипове на PS 2-ките. Домъкнал е към десетина и може да му пратят още. Знам че е някакъв пик 12 нещо си. Ама откъде софта за него. Ако някой знае и би споделил на и-мейла ми, ще го черпя колкото каже.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2010 0:22 Заглавие: |
|
|
| Прочети тук. |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2010 0:45 Заглавие: |
|
|
Сега го четох и аз ама това със софтуерния хак до колкото разбирам диска се ръчка преди диска с играта.. А на един приятел като му го "хакнали" не знам какво са правели обаче не се слага никакъв диск освен този който е с играта. Той каза "дойде момчето сложи някакъв диск какво прави не знам" и така си работи сега . Иначе ако залагаш на чип - ModBo Супер е ! & Aко все пак стигнеш до извода, че не си струва да спестиш толкова парите колкото да стане както трябва ти препоръчвам : http://gsmdoktor.com/ _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 02, 2010 23:08 Заглавие: |
|
|
Благодаря за инфото. Мисля че ще се справя, само не разбрах дали стават и за слим версията.
Отварял съм на синковеца единицата, че и сменях видео дака, и видях че там беше с PIC12XXX. Та си мислех, че и на двойката се прави с пик, ама явно не е така. |
|
|
 |
ganevson Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 14, 2010 23:46 Заглавие: пс2 |
|
|
Ps2 не стават с PIC. Модел SCPH-9000x стават само с чип. Не може да се хакне с мемори карта. _________________ Чипове за PLAYSTATION 2 MATRIX INFINITY - v.2.0
www.gsmdoktor.com
За район ПЛОВДИВ и СОФИЯ |
|
|
 |
|