| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 18:28 Заглавие: LG CF21K52EX |
|
|
Проблема-когато тв.се включи звука отива на ниво/36/,намалявам,усилвам-всичко работи нормално,изкл. от дистанционното, после пускам-звука е на позицията при която е изкл. от дист..Ако го изкл. наново от ключа/или щепсела/и после го вкл. той пак отива на посоченото ниво.Как се поправя този дефект  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 19:45 Заглавие: |
|
|
Запаметяването на PP не върши ли работа ? Или не може да го запамети ? _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 21:05 Заглавие: |
|
|
Опитах, но не върши работа  |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 21:39 Заглавие: |
|
|
може да опиташ като презапишеш паметта _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 22:27 Заглавие: |
|
|
И аз на там съм се насочил,вчера си пуснах програматора от МК и ще ползвам него,хората имат абсолютно същия тв. в другата стая и мисля той да е донора Ако някой знае,да ми пише, какво точно трябва да направя за да прехвърля записа от здравия на болния
Изтеглил съм си програмата ПОНИ ПрОГ на БЪЛГАРСКИ  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 22:37 Заглавие: |
|
|
ами елементарно е.сваляш еепрома от донора и ако е напромер 24с04 избираш на понито 2404.прочиташ я и я "сейфваш" като БИН файл.същото правиш и с въпросния телевизор.сваляш еепрома натискаш "папката" на понито намираш файла и го пишеш на новата памет.ЕДИН СЪВЕТ ОТ МЕН -НИКОГА НЕ ПИШИ ДИРЕКТНО ВЪРХУ СТАРОТО СЪДЪРЖАНИЕ НА ЕЕПРОМА А ПЪРВО СИ ЗАПАЗИ СТАРОТО КАТО ФАИЛ.след като се убедиш че с новото което си записал всичко е наред тогава можеш да го хвърлиш в "кошчето" _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 22:50 Заглавие: |
|
|
Много благодаря,аз също мислех да съхраня стария запис.Трябва да направя нещо, като КОПИ-ПЕИСТ С поздрави hshop  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 22:56 Заглавие: |
|
|
каква е паметта.мисля че трябва да е 2402 _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
hshop Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 22:59 Заглавие: |
|
|
| Не знам ,него отварях мислех,че проблема е в разстроена персонална настройка,имали някакво значение. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 13, 2005 23:02 Заглавие: |
|
|
не само информативно ако нещо те мъчи като го правиш-питай.успех _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
|