Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

проблем с комбиниран монитор и телевизор

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
rivan
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 16, 2010 1:06    Заглавие: проблем с комбиниран монитор и телевизор Отговорете с цитат

Здравейте
имам проблем с един монитор и бих се радвал някой да помогне ако може.Проблемът е следния : когато го включих за да го тествам екрана предаваше бяло и подскачаха черти,след това спря да подскача и в момента е бял екран.Реших че няма връска между платкара и самия монитор,но не има.Мислех че кабела е прекъснат,но като го тествах ми показа че е добре ,не е прекъснат.Включих го пак и отново си е бял екрана,тогава изключих кабела от платката но няма разлика с него,безнего все си е тая.Има една част за която се сънявам и не мога да открия нищо в нтернет на която пише N017P мисля че е резистор но не съм сигурен.Утре сутрин ще я подменя но се съмнявам.Ако някой има идея от какво може да бъде това нека сподели.Благодаря предварително
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Ное 16, 2010 2:25    Заглавие: Отговорете с цитат

Идеята е да се ориентираш към сервиз, защото както си го подкарал си се запътил към гюма.
Има предхождащи калайджийството (смяната) действия - измерване, мислене и т.н.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
rivan
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 16, 2010 8:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз работя в сервиз и по принцип не ремонтирам мон.и тв. но сега шефа незнам защо ме наби така с тоя.И принципно понеже не се занимавам с това и си нямам идея,и питам за идей ако има някой.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Ное 16, 2010 8:59    Заглавие: Отговорете с цитат

rivan написа:
Аз работя в сервиз и по принцип не ремонтирам мон.и тв.

А какво ремонтираш Question Редосеялки може би Question Щото по писанието ти по нищо не личи че си имаш хал-хабер от електроника въобще.С кво ще го смениш тоя резистор-с някакъв Question Twisted Evil И то ако въобще е резистор.
Аман от "СЕРвизи". Evil or Very Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети