|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
radolv Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2010 19:19 Заглавие: Нео TV2151TXF -няма звук а и вече не се включва |
|
|
Здравеите на всички,доста рових из темите за този телевизор но аз съм любител не съм много опитен ,но това което мога да го направя си го правя сам !Електротехник съм по професия но имам и промишлена електроника но в телевизорите особено в тези по новите не съм много в час! Стига толкова за мен Проблема ми е следния ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарен макар че мерси къща не храни!Телевизора е NEO TV2151TXF шаси CQC03001003032 Звук CD7523CS .ST92195C7BJ/MTX FORESE,STV2246H
Проблема е следния телевизора е почти нов НЯмаше звук всичко друго работеше ,усъмнихсе във CD7523CS грееше като печка имаше захранване 8V стендбай 4.1V усилването се регулираше от 0-1.1V и даваше на късо към товара ,замених я със AN7523 и заработи тествах го около 4 минутки нямаше проблем макар че ми се струваше че силата на звука не е много силна при увиличаване до край изкл.от дистанционото и започнах да го събирам затворих капаците и го пускам но уви вече не тръгва! При включване светва светодиода за 3 сек. и край така и схема не намерих точно за него ,ако някой може да ми помогне?Предварително се извинявам ако не съм пуснал темата на нужното място! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
radolv Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2010 19:37 Заглавие: Re: Нео TV2151TXF -няма звук а и вече не се включва |
|
|
| radolv написа: | Здравеите на всички,доста рових из темите за този телевизор но аз съм любител не съм много опитен ,но това което мога да го направя си го правя сам !Електротехник съм по професия но имам и промишлена електроника но в телевизорите особено в тези по новите не съм много в час! Стига толкова за мен Проблема ми е следния ако може някой да ми помогне ще съм му много благодарен макар че мерси къща не храни!Телевизора е NEO TV2151TXF шаси CQC03001003032 Звук CD7523CS .ST92195C7BJ/MTX FORESE,STV2246H
Проблема е следния телевизора е почти нов НЯмаше звук всичко друго работеше ,усъмнихсе във CD7523CS грееше като печка имаше захранване 8V стендбай 4.1V усилването се регулираше от 0-1.1V и даваше на късо към товара ,замених я със AN7523 и заработи тествах го около 4 минутки нямаше проблем макар че ми се струваше че силата на звука не е много силна при увиличаване до край изкл.от дистанционото и започнах да го събирам затворих капаците и го пускам но уви вече не тръгва! При включване светва светодиода за 3 сек. и край така и схема не намерих точно за него ,ако някой може да ми помогне?Предварително се извинявам ако не съм пуснал темата на нужното място! |
Неразбрах къде съм сгафил но явно етака щом съм се озовал тук ! |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|