| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vankata___ Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 14:47 Заглавие: Philips 20GR1252/59p бутона store неработи |
|
|
здравейте,един приятел ме помоли да погледна телевизора и ми обясни че въпросния бутон неработи,съответно неможе да си настрои канал.като го пробвам наистина всички нутони работят без сторе,но си мисля че за да се настрои трябва да се влезе от мену ,евентуално от там да се намери канал и да се запамети с сторе,не се оказа че от там се нагласят контраст,осветенпст,цветност ..без настройки на каналите.Въпроса ми е дали е нормално това или е заключено нещо от менюто?
иначе микретите са здрави,презапоих за всеки случай спойките.Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
venelin Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 15:29 Заглавие: |
|
|
Точно такъв е проблема,забравих да спомена за усилването че е до половината.опитвам да изляза от тоя режим но нестава по описания начин.натискам на 38-ми канал,задържам сторе и цонтрол- за 4 секунди но нито се индикира нещо нито има ефект  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 15:35 Заглавие: |
|
|
А да пуснеш търсачката?Всичкото туй го има дъвкано поне стотина пъти... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 15:38 Заглавие: |
|
|
| vankata___ написа: | натискам на 38-ми канал  |
Правиш ли разлика ?
GR1* |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 15:57 Заглавие: |
|
|
То освен че има разлика има и варианти с Control+,има и с Control- и как ли още не...Всичко си е писано. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 16:07 Заглавие: |
|
|
| правя разлика,не се справих добре с търсачката за това попитах,извинявам се,и благодаря за помоща!след ровичкането и насоките намерих комбинацията!Успехи! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Ное 08, 2010 16:20 Заглавие: |
|
|
Нищо сложно няма-пишеш GR1* в търсачката и почваш да четеш. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2010 18:31 Заглавие: |
|
|
Излезе още един проблем...като се настроят ефирните в UHF и VHF обхватите при стартиране на телевизора при UHF няма проблем,при VHF ги няма програмите,като се изчаака 10-15 мин и идва на себе си.смених кондезаторите по 1микро на обхватите без ефект.тунера е UV917E ,мога ли да го заменя с uv915? че само това открих днес за 20-тина лева?
Последната промяна е направена от vankata___ на Пет Ное 19, 2010 8:09; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|