| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 12:01 Заглавие: Как да разберем кой номер към кой оператор е ? |
|
|
| Преди година всичко беше ясно 088... Мтел ,089.... Глобул ,087.... Виваком . Но сега всеки може и доста са се прехвърлили към друг оператор ,без смяна на номера . Има ли начин да се разбере кой е със сменен оператор и кой е той в момента ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 12:07 Заглавие: |
|
|
Няма начин.
Сещам се за само един, но той е косвен.
Ако "звъниш" от същия оператор и очакваш този на когото се обаждаш да е пак към него, при положение, че номера е пренесен към друг трябва да чуеш съобщение. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 12:33 Заглавие: |
|
|
От сайта ма оператора - пуска SMS само към свой номер - за другите казва че е пренесен, но не казва кън кой. Може да се пробва с телевон с безплатни минути към даден оператор - за друг ще вземе пари. Номерът с колко започва? _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
dobrin_67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 12:53 Заглавие: |
|
|
линк
Това за единия оператор предполагам и за другите е нещо такова |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 18:17 Заглавие: |
|
|
| Дотук ясно ,по принцип питането ми беше за който и да е номер . Значи ,ако звъниш на пренесен номер има съобщение ,или сигнал . Интересно беше определянето без да звъниш ,със SMS може само да се разбере ,че не е към дадения оператор ,ама към кой от другите два е ?! Явно ще трябва да питам всеки който му имам телефона ,към кой оператор е ,така ще е най добре . Благодаря на всички ! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 18:29 Заглавие: |
|
|
Тоя тон ... дето се чува по принцип на мен винаги ми го е пускало макар, че съм чувал от хора, че понякога не се чувал.. не мога да кажа колко е вярно. Иначе аз питам вече и ги сортирам по групи в указателя. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 19:23 Заглавие: |
|
|
| Този тон може да се спира. Най-сигурно питаш човека. |
|