Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с АC adapter за ACER!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
supernas
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 10:56    Заглавие: Проблем с АC adapter за ACER! Отговорете с цитат

Здравейте, случи ми се нещо на AC adaptera, но незнам какво.
Както си работеше лаптопа и изведнъж угасна (бях махнал батерията). Като сложих батерията си тръгна. Взех друго зарядно от един познат с Acer и всичко си е както трябва.
Започнах да търся проблема в моето зарядно и установих, че на изхода си има 19v , колкото си пише и на него, но когато го мушна в буксата "кляка". Отворих зарядното, както прочетох някаде из форумите и премерих кабелите и всичките са си добре.
Не виждам някой от кондензаторите да се е надул.
Въпроса ми е дали може да е от кондензатор този проблем или да се ориентирам към нещо друго?
Благодаря Ви предварително Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bad_boy_2
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Ное 24, 2010 17:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Купи си нов. Хем ще работи, хем няма вероятност да прецакаш лаптопа, докато ремонтираш стария. Може да е от всичко. Кондензаторите може да са повредени и да не са подути.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети