|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kibik Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2010 0:23 Заглавие: Въпрос за бутона Quote |
|
|
За какво служи този бутон въобще,след като в правилата пише да не се използва?
Разбира се,че е дразнещо когато се цитира цял,дълъг пост,но когато се цитира кратък пост,или когато има няколко отговора,за да се знае на кого се отговаря, какъв е проблема?
Пуснах тема
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=71242&topicshow=Service%20and%20User%20Manual%20%E7%E0%20%EE%F1%F6%E8%EB%EE%F1%EA%EE%EF%20Topward%207021
и след час беше заключена,защото съм използвал Quote бутона.
Ако пък е толкова тежко нарушение,можеше да се обясни на лични,а темата да остане няколко дена,може и да има полезни отговори,не всички потребители висят непрекъснато във форума... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2010 1:08 Заглавие: Re: Въпрос за бутона Quote |
|
|
| kibik написа: | | За какво служи този бутон въобще,след като в правилата пише да не се използва? |
В правилата на форума си пише достатъчно точно и ясно.По стикнатите теми из разделите-също.
| kibik написа: | | за да се знае на кого се отговаря |
На кой ли се отговаря в една тема в която като гледам сте си водили диалог само двама души
| kibik написа: |
и след час беше заключена,защото съм използвал Quote бутона. |
И много хубаво са направили че са ти я заключили.
| kibik написа: |
Ако пък е толкова тежко нарушение,можеше да се обясни на лични... |
Не знам що си решил че някой нещо е длъжен да ти обяснява.
И що да ти го обяснява-
-щот си нямаме никаква друга работа и сме длъжни постоянно на някой нещо да обясняваме
-щото то няма написани правила
-щото то няма стикнати теми с основните правила из всеки раздел
-или може би щото "вечно неразбралите" не сте по една камара всеки ден
И като ти се обясни кво
Щото аз като гледам малко по-нагоре в темата колегата те е и предупредил изрично.Да не кажа и че в ето тази тема и в ето тази също аз пък съм ти правил същата забележка,ама през едното ухо влязло,през другото излязло .
Мисля че няма нужда да казвам и че за коментар на модераторско действие получаваш официално предупреждение.
Dura lex,sed lex! _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|