| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
yaesu47 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2010 19:37 Заглавие: Работа с дистанционно за ТВ модел 909 |
|
|
| Здравейте. Не зная дали тука е мястото за въпросът ми ,но ще питам. От къде мога да намеря описание на дистанционно за телевизор В.Търново 5122 а именно-FRC909.Нужно ми е за да мога да го ползвам пълноценно при управление на телевизора. Предварително благодаря на отзовалите се. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2010 20:32 Заглавие: |
|
|
Какво по-точно те интересува?
Какъв е модула за дистанционно управление в самия телевизор?
Ако е вграждано допълнително и няма допълнителен модул за телетекст - няма да можеш да го ползваш "пълноценно", тъй като част от командите просто няма да има кой да ги изпълнява. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2010 22:20 Заглавие: |
|
|
По моите писания този телевизор е с процесор STV322S и запаметяването на програмите не може да става с това дистанционно.
Мисля че се натискаха двата бутона на панела отпред -V и +Р едновременно и на екрана се изписва: STORE _  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2010 22:32 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | По моите писания този телевизор е с процесор STV322S и запаметяването на програмите не може да става с това дистанционно.... |
Не може с никое!
И за това не е виновно дистанционното, а тази версия на процесора не разбира такава команда от IR-a.
Ако това е случая, защото до тук малко неща са ясни.
И за да не хвърляме боб ще изчакаме. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2010 23:47 Заглавие: |
|
|
Понеже имам схемата на този телевизор , а и съседа ми има такъв и скоро нещо му правих та по схемата е такъв проца .И съседа ми ползва 909, само дето запаметяването става с бутоните отпред на телевизора. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 09, 2010 23:57 Заглавие: |
|
|
Така е, ако не е сменян, ремонтиран или по някакви причини слаган друг модул.
Просто трябва повече яснота.
Доколкото разбирам от въпроса на питащия, той очаква всички бутони да имат функция, а това няма как да е така поради много причини.
А май се и очаква пълен "autosearch" (да го пуснем да търси и той сам да си запомни каквото намери) което също няма как да стане с процесор за управление от има няма 15-20 години. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
|