Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Sony USB Media Player SMP-U10 - субтитри

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
nikolayniksana
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 25, 2010 16:53    Заглавие: Sony USB Media Player SMP-U10 - субтитри Отговорете с цитат

проблемът ми е,че няма откаде да увелича размера на субтитрите.Прекалено малки са и е дразнещо.Става въпрос за Sony USB Media Player SMP-U10.Търсех нов ъпдейт,но така и нищо не намирам за тази джаджа.Ако някой ми даде някакво инфо,какво мога да направя за да си реша проблема ще съм му благодарен.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sathv
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Вто Дек 28, 2010 0:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма нов софтуер за този модел на Sony. A и да има едва ли ще коригират размера на субтитрите. Sony никога не са толерирали формати като DivX и Xvid. Този проблем съществува при всички продукти на Sony. DVD плеари , плеари вградени в телевизорите им и т.н. Аз за това си купих това http://www.itshop.bg/product/528/raidsonic-ib-mp305a-b-multimedien-mrezhov-hd-pleyar.html Субтитрите може да си ги увеличаваш и местиш където си поискаш. Софтуера му е Linux базиран и се ъпдейтва редовно. И най вече има LAN мрежа /кеф ти жична кеф ти безжична/ НЕ е необходимо да сваляш някакъв филм от компютъра, после да го записваш на флашка или карта. Директно се връзваш към компютъра по LAN и си готов. Прекрасна кутийка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
nikolayniksana
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 28, 2010 22:22    Заглавие: Отговорете с цитат

не ми се дават пак пари. тва беше некви 70-ина лв. А иначе нейстина е много дразнещо с тези субтитри Sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети