|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2010 21:51 Заглавие: Различни ли са тези дистанционни |
|
|
Различни ли са в начина си на работа - по- специално кодовете им - т.е. ако с дистанционните се набере един и същи код, еднакви команди ли излъчват? Става въпрос за тези:
 _________________ All Rights Reserved |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 17, 2010 22:45 Заглавие: |
|
|
Ами в случая търговеца съвсем коректно е написал, че едното е китайско копие.
Това достатъчно ли е като отговор ?
При китайския клонинг на полския MAK нещата в това отношение | Цитат: | | т.е. ако с дистанционните се набере един и същи код, еднакви команди ли излъчват? | тотално се разминават. Личен опит.
-липсващи кодове
-еднакви като код, а в същото време работещи дори по ралични протоколи
и т.н.
Сведенията за тези също са такива без опита да ми е личен, но нямам основания да не вярвам, че е така. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Todorov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 18, 2010 11:13 Заглавие: re: |
|
|
| При мен разполагам и с китайското дистанционно. До тук кодовете пробвани от мен пасват 1:1. Разликата която забелязах е в бутоните. Едните са гумени, другите пластмасови. Друг проблем се оказа, че не реди кодовете на AUTO. Тази функция не работи. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|