|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DukeNukem Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2010 10:21 Заглавие: Surround - CDV |
|
|
1во се извинявам,ако съм объркал раздела.
Намерих си един съроунд. Марката за 1ви път я чувам. На него пише само CDV. Буксата за вход на сигнала не ми харесваше и я махнах. После се сетих че можеше да взема преход,ама... Беше малка,кръгличка.. 5.1. Запоих кабел със стерео жак направо за платката. Съроунд-а нямаше възможност за стерео вход,да свирят всичките канали. 2та предни ги свързах един за друг, така направих и със задните. И така със стерео вход карам 4колонки. Проблема на буфера е че басовия говорител е издънен.Явно и затова са го изхвърлили Е аз имам друг говорител,ама сигнала не стига до там. Сигорно проблеми по предусилвателя. Защото към стапалото,дето е изхода на потенциометара за бас-а като докосна с отверката и се чува бучене.Ако някои я е чувал тая марка и може да изрови схема отнякаде да пише И снимки ще пратя, няма проблеми. Засега ще искам да оправя канала за бас да работи. След това ще се мъча центара да го вържа към едната 2ка,а бас-а към другата. 3те канала да вземат сигнал от LEFT, а другите 3 от Right. че звуковата карта има само стерео изход.
--------------------------
[email protected]
MODEL:QQ-A
DATA:20061011
REV.3.0
Последната промяна е направена от DukeNukem на Нед Дек 19, 2010 10:40; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2010 10:25 Заглавие: |
|
|
Като искаш да ти се праща някаква документация-да си беше оправил мейла да е видим
А освен марка-може и да си имат конкретен модел.А ако нямат-има alldatasheet все пак. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
DukeNukem Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 19, 2010 14:20 Заглавие: |
|
|
Има някаква интеграла UTC4558. Изтеглих PDF описание от саита дето ми го даде. Мерси за което Проследих сигнал-а за бас-а и се оказа че потенциометъра си е заминал
----------------------------------------------
А да допълня. Бас-а го запоих да взема сигнал от едната 2ка а центара от другата. Всичко е ОК. В момента нямам потенциометър под рака,затова направих мост на платката. дето са му входа и изхода.
Мисля че няма какво повече да се напише по темата  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|