| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ivan4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2010 11:23 Заглавие: Звук на DK за Mivar28M51 stereo. |
|
|
Здравейте. ТВ е шаси CS1126. Схемата му съм прикачил в атача. Няма звук на DK. В сервизен режим огледах всички опции за звук, но не успях да открия да има такава за избиране на DK. Смених SAW филтъра и поставих приставка за звука на 1-во краче на стереодекодера STV8206. Идва перфектен звук на DK, но пък на BG програмите изчезва. Молбата ми е да подскажете как да го накарам едновременно да ги говори и двата! _________________ Никога не е късно да станеш за резил... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2010 11:51 Заглавие: |
|
|
Колко атача ще задръстваш с тази схема? Има обменник (ако вече не е там).
Вържи платката малко по-напред, не директно на крака. И си мисля че в сервиз трябва да има нещо. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Ivan4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 21, 2010 12:06 Заглавие: |
|
|
Не съм съвсем наясно с качването във файлообменника. Иска ми логване а името и паролата ми от тук не действат. Затова качих схемата тук, съжалявам...ще пробвам да я кача където трябва, че съм я свалил от италиански сайт. По-напред не излиза звук на DK. Четох даташита на аудиопроца и гледaм, че автоматично си декодира всички аудиостандарти. От това следва, че трябва да става само със софтуерна намеса. Въпроса е дали може от сервизното меню, (че аз не откривам начин) или трябва да сменя записа на паметта. _________________ Никога не е късно да станеш за резил... |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|